Ostale usluge

GeoModel je tvrtka registrirana za poslove sudskih vještačenja za geodeziju. Svi takvi poslovi nastoje se obaviti maksimalno odgovorno, profesionalno, neovisno i nepristrano koristeći sva raspoloživa znanja i iskustva stečena proteklih dvadeset godina na raznoraznim poslovima i zadacima. Tvrtka je registrirana i za snimanje iz zraka i posjeduje registriranu bespilotnu letjelicu Phantom III Advanced. Za upravljanje snimanjem koriste se android aplikacije Pix4d Capture i DroneDeploy. Bavimo se i izradom 3D modela terena, arheoloških lokaliteta i raznoraznih predmeta te izrada GIS karti na opensource QGIS ili komercijalnoj GISCloud platformi. Također izrađujemo raznovrsne tematske karate kao što su karte za orijentacijsko tračanje, turističke karte, arheološke karte.

  • SVE
  • SNIMANJE IZ ZRAKA
  • 3D MODELI
  • GIS KARTE
  • TEMATSKE KARTE

1000+

Završenih projekata

1000+

Zadovoljnih klijenata

50000+

Radnih sati

Istraživanje i inovacije

Primjena novih tehnologija

GeoModel je tvrtka koja se konstantno bavi istraživanjem i primjenom novih tehnologija u svakodnevnoj praktičnoj primjeni. Kroz suradnju s tvrtkom GeoWILD d.o.o. iz Zagreba prate se i isprobavaju najnoviji modeli totalnih stanica, GNSS uređaja, GIS uređaja, bespilotnh letjelica.

Isprobavanje starinskih tehnika

Praktično se isprobavaju i stare tehnike mjerenja kao što je geodetski stol te rezultati uspoređuju s onima dobivenim modernim tehnologijama a sve u svrhu podizanja kvalitete rada.

Testiranje software-a

Isprobavaju se postojeći raznorazni software-i te izrađuju novi.

Kontakt

Slobodno nas kontaktirajte za sve potrebne informacije

Kontakt podatci

Ime firme: GeoModel j.d.o.o.

Adresa: Hektorovićeva 38/G, 21210 Solin

OIB: 40310203842

Telefon: +385 91 580-0433

Email: ante@geomodel.hr